КАК ДА ИЗБЕРЕМ И РЕЗЕРВИРАМЕ ИМОТ В НЯКОЛКО СТЪПКИ

18/06/2020
Избор на имот
В жил. сграда "Елдина", кв. Св. Никола, предлагаме за продажба високо функционални апартаменти  с по една или две спални с квадратури от 70 до 115 кв.м. За да сте сигурни, че сте се спрели на правилния имот, Ви каним на първо място да се запознаете с нашите предложения в сайта на строителя:  www.nektonbg.com; сектор високо строителство. След това се свържете с нас за консултация и евентуално оглед на избрания имот.
За етапа на строителство можете да получите информация в секция „Новини“, в която ще публикуваме интересни новости, истории и видеа за "Елдина". В случай, че сте се спрели на конкретнo жилищe и смятате, че тo отговаря на Вашите търсения и нужди, можете да се свържете с нас или да посетите нашият офис на бул. Република 23 в гр. Варна.
Резервация
Втората стъпка в процеса на покупката на апартамент е да резервирате избрания от Вас имот. С резервацията Вие получавате гаранция, че именно този апартамент ще бъде запазен само за Вас за определен период от време. За да направите резервацията трябва да се свържете с нас на телефон: 0885 995510 , да си уговорите среща и да подпишете договор за резервация. Така апартаментът, който сте избрали, няма да бъде предлаган на други клиенти. След индивидуално уговорен период трябва да подпишем предварителния договор за покупко-продажба и Вие да заплатите първата вноска по него.
Сключване на предварителния договор
 
След като заплатите резервационния депозит, ще подготвим предварителният договор за покупко-продажба и ще Ви запознаем  с него.
За определената дата за сключване на Предварителния договор, е необходимо да предвидите възможността за плащане и на първата вноска от продажната цена в предварително уговорения размер.
За Ваше удобство ние предлагаме различни схеми на плащане, обвързани с етапите на строителството, а също така се стремим към максимална гъвкавост съобразно индивидуалните възможности на всеки един клиент. С нашият консултант по продажби можете да договорите разсрочването.
В случай, че разчитате на финансиране от банка (закупуване на жилището с ипотечен кредит) ние ще Ви съдействаме за получаване на детайлна информация относно възможностите за ипотечен кредит и актуалните условия на банките. Фирма Нектон е дългогодишен партньор на Пощенска банка.  Като наш партньор Банката предлага различни изгодни ипотечни кредити на нашите клиенти.
С подписването на предварителния договор за покупко-продажба, както и при внасянето на първата вноска, преведена по нашата банкова сметка, апартаментът официално ще се счита за „Продаден”.