ИНФОРМАЦИЯ ВЪВ ВРЪЗКА С ОБЯВЕНОТО ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ.

24/03/2020

Notice: Uninitialized string offset: 0 in /home/nektonbg/public_html/includes/libs/smarty/templates_c/%%82^828^828F66A7%%_read.tpl.php on line 17
Уважаеми колеги и клиенти,
пандемията от Коронавирус създаде редица затруднения за упражняване на нормалните работни процеци в множество предприятия и фирми на територията, не само на страната, но и в световен мащаб. Много компании намаляват или временно спират дейността си, с цел спазване на предпазните мерки и препоръките за безопасност, наложени от СЗО и указанията на законодателната и изпълнителна власт.
Уверяваме Ви, че работните бригади и администрацията на фирма НЕКТОН, дълбоко осъзнават рисковете в създадената обстановка, но продължават да работят по график, спазвайки всички инструкции за безопасност във връзка с предпазване от COVID - 19.
Въпреки възникналите трудности, ще се опитаме да изпълним всички наши проекти в предвидените срокове. Работим съвестно и спазваме стриктно изискванията за безопасност.
Строителството на жилищна сграда "Елдина" в кв. "Св. Никола" също ще продължава да се изпълнява по план. На този етап приключваме с грубия строеж на сградата, предстои ни изграждане на зидарии, а след това и Ел , ВиК и ОВК инсталации.
Офисът на фирма Нектон работи без промяна в работното време, но с предприети строги мерки за безопасност, сигурност и хигиена на труда.