ЖИЛИЩНА СГРАДА „ЕЛДИНА“ ВЕЧЕ С АКТ ЗА ПРИЕМАНЕ НА КОНСТРУКЦИЯТА /ОБРАЗЕЦ 14/.

26/08/2020
Жилищна сграда „Елдина“ получи Акт за приемане на конструкцията Образец 14 в началото на месец юли. Миналата седмица бе монтирана висококачествена петкамерна ПВЦ дограма на всички апартаменти от сградата. Колегите приключиха работата и по полагане на водопроводната и канализационна инсталация. Ел инсталациите и структурното окабеляване за Интернет и кабелна телевизия също е изпълнено. В момента се работи се по площадковите мрежи.
Всичко по изпълнението на сградата се движи по план, като стриктно се спазват всички срокове. Работейки  с екип от опитни, висококвалифицирани специалисти, успаваме да си гарантираме качествено изпълнение на всеки един етап от строителството.  
Предлагането на високоефективни жилища  в малък затворен частен комплекс ни отличава на пазара на недвижими имоти в града. В последните години интересът към високия клас имоти има позитивен трент на растеж. Цените се диктуват преди всичко от локацията на имота, стойноста на допълнителните услуги, качеството на вложените материали и удобствата, които получава клиента.
Задължителната комбинация от първокласен квартал, безкомпромисна инфраструктура, добра заобикаляща среда, морски въздух и връзка с природата, сигурност, възможност за отдих и организация на свободното време, бърз достъп до централната градска част, училища и магазини – определя високия стандарт на обитаване, което прави имотите привлекателни и с добра перспектива.
Все по-трудно е да се намери качествен имот в малък частен затворен комплекс, осигуряващ  не само удобството всичко да е в близост до дома, но и спокойствие от сигурността. Функционалните и просторни планировки на жилищата, прекрасната гледка и уникалното и местоположение я правят предпочитана, както за живеене, така и за инвестиция.
За да получите детайлна информация!
Заповядайте, на място в офиса на Строителя на адрес:
гр. Варна, бул. Република № 23.
Позвънете на телефон +359 885 99 55 10